Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Bácor Balompié (1339054) - agolopats (1598016) » 654445076: T62/J4/IV

Liga 654445076 Información oficial sobre el partido 654445076 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / IV.48 (3471)

Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido 1 - 0 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
Juan Miguel Zabala (41') 1 - 0
Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido 1 - 0 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido 1 - 0 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Edinburgh Woodpeckers

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Woodys va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Juan Miguel Zabala va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Woodys Dawid Piszczak quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Miguel Zabala l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Massimiliano 'Imperatore' Biorcio no va ser aprofitada per en Dawid Piszczak que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Massimiliano 'Imperatore' Biorcio va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gyula 'El Comandante' Urbaniczky va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Massimiliano 'Imperatore' Biorcio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Miguel Zabala va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raimon Clau de Woodys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

agolopats

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de agolopats va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Armide Rojas Sánchez va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En 陈 (Chen) 敬松 (Jingsong) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Hugo Simoniti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de agolopats que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 51, el agolopats estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En 陈 (Chen) 敬松 (Jingsong) va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.