Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuchufritos F.C. (1432651) - Astillero. (989634) » 654444959: T62/J3/IV

Liga 654444959 Información oficial sobre el partido 654444959 en Hattrick

29.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 3 / IV.46 (3469)

Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 3 - 0 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
Joel Malonda (15') 1 - 0
Ferriol Bañuls (58') 2 - 0
Tony Connolly (72') 3 - 0
Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 3 - 0 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 2 - 1 Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuchufritos F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Timotheus Dryander el va rematar Joel Malonda amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ferriol Bañuls va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Cuchufritos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tony Connolly des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Joel Malonda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Quesada Guzmán. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Valeriy Ratov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Alex Klein gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Batıhan Bozyel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Timotheus Dryander es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Cuchufritos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Alex Klein des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Xavi Rives va ser clau en la jugada d'atac de Cuchufritos al minut 71, quan ell mateix va fer una passada brutal a Raúl Brun, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pepe Seco de Cuchufritos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joel Malonda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Astillero.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Astillero. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Alfredo Mata va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Piermarco Troja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Glauco Spinucci, al minut 47 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mike Maneno va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Astillero. van seguir progressant per la banda dreta. Mike Maneno va tenir la seva oportunitat al minut 65, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Alfredo Mata va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en 林 (Lin) 康超 (Kangchao).

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piermarco Troja.