Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Waticano Hangovers (1416605) - Hipotecado (1437220) » 654444853: T62/J4/IV

Liga 654444853 Información oficial sobre el partido 654444853 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / IV.44 (3467)

Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 1 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Flavio Mazo (41') 1 - 0
Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 1 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Waticano Hangovers Alineación oficial del equipo 'Waticano Hangovers' en el partido 3 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waticano Hangovers

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hangovers contenien la respiració mentre en Flavio Mazo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Hangovers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Raúl González-Remusgo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hipotecado. La jugada d'estratègia del Hangovers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Flavio Mazo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Gaià! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Hangovers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Flavio Mazo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Hangovers ho intentava per la dreta per mitjà de Flavio Mazo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Raúl González-Remusgo de Hangovers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Carlos Serra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Flavio Mazo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Hangovers a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Flavio Mazo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raül Tudó de Hangovers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xuban Barrengarin de Hangovers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hipotecado

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Bjørn Jørgensen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hipotecado que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Hipotecado van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Jumber Gabroshvili no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hipotecado va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Malte Christoffer Plane, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hipotecado va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jumber Gabroshvili, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Hipotecado van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 81 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Sergio Rada Martínez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.