Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el bombardero (777816) - Malreventis, CF (490735) » 654444192: T62/J7/IV

Liga 654444192 Información oficial sobre el partido 654444192 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / IV.32 (3455)

el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 1 - 3 canelita_para_todos Alineación oficial del equipo 'canelita_para_todos' en el partido
0 - 1 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) (30')
0 - 2 Abdelmoujib Jbouri (33')
0 - 3 Javier Guzmán (53')
Rui Tiago Ericeira (84') 1 - 3
el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 1 - 3 canelita_para_todos Alineación oficial del equipo 'canelita_para_todos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 2 - 0 canelita_para_todos Alineación oficial del equipo 'canelita_para_todos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bombardero

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Rui Tiago Ericeira de bombardero va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Torbjörn Åhlborn va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pencho Baykushev va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): bombardero enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Róbert Zana va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rui Tiago Ericeira va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): bombardero va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rui Tiago Ericeira va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): bombardero va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 76, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

canelita_para_todos

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de canelita_para_todos eren letals, i 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Abdelmoujib Jbouri va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del canelita_para_todos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Javier Guzmán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): canelita_para_todos van sortir al contraatac al minut 42, però 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Leopold Prihradský va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en 孟 (Meng) 小毅 (Xiaoyi), sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Abdelmoujib Jbouri després que el jugador de canelita_para_todos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.