Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB (1457238) - R.C. Vilapedre (1430873) » 654443523: T62/J7/IV

Liga 654443523 Información oficial sobre el partido 654443523 en Hattrick

28.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 7 / IV.20 (3443)

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido 2 - 1 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
0 - 1 Sławomir Włodarz (7')
Fermin Elosiaga (30') 1 - 1
Salvador Bañales (79') 2 - 1
CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido 2 - 1 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido 3 - 1 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 110 Minuto 30 (Gol de falta): CHIPITIÑOS equilibrava els comptes al minut 30 quan en Fermin Elosiaga va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Salvador Bañales de CHIPITIÑOS aconseguir un gol al minut 79 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Fermin Elosiaga del CHIPITIÑOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 8 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Fermin Elosiaga quasi empata el partit al minut 8, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El CHIPITIÑOS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Xes Espantoso la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): CHIPITIÑOS va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Ieltxu Jatso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

R.C. Vilapedre

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sławomir Włodarz de Vilapedre va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcos Valdés estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rouven Wilhelm, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Andreas Bugiel va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Fortun Portu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.