Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bermellar (794141) - Los Buris (1335897) » 654443271: T62/J1/IV

Liga 654443271 Información oficial sobre el partido 654443271 en Hattrick

15.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 1 / IV.16 (3439)

Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 1 - 2 Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido
0 - 1 Bogdan Bunghez (3')
Robert Canning (5') 1 - 1
1 - 2 Karol Olšan (65')
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 1 - 2 Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 0 - 1 Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bermellar

Goles Goles

  • 113 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5, Bermellar aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Robert Canning va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Abel Quijanopeinado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bermellar sortien al contraatac. La falta llançada per Abel Quijanopeinado va sortir força alta sense massa perill.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Bermellar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abel Quijanopeinado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Włodzimierz Kołnierzak.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bermellar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Pla Cano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Bermellar van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Javier Silos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Abel Quijanopeinado de Bermellar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Buris

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Buris agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bogdan Bunghez amb mestria.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Buris prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Karol Olšan.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 21 la va desaprofitar John Fadri de Buris, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ramiro Andrés Durante va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Bogdan Bunghez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paciano Sardiña va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bogdan Bunghez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Ramiro Andrés Durante va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Bunghez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Buris va quedar sense poder incrementar el seu marcador.