Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HeisenFC (1339462) - Exc3s_FC (1457048) » 654443004: T62/J4/IV

Liga 654443004 Información oficial sobre el partido 654443004 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / IV.11 (3434)

Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 2 - 2 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
0 - 1 Edgar Meló (38')
0 - 2 Ştefan Pancu (39')
Yose Wahab (67') 1 - 2
Lois Logares (70') 2 - 2
Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 2 - 2 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 2 - 0 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Polo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Yose Wahab en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Polo aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Lois Logares va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paraskevas Koukos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 37 en Yose Wahab ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Olaf Bodeck el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Sébastien Battu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Polo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sébastien Battu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Sébastien Battu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yose Wahab de Polo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.D.Santalecina

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Edgar Meló que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Santa.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Santa eren letals, i Ştefan Pancu va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Edgar Meló de Santa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Santa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Alexey Kanachkin des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En George-Cosmin Stroilescu va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ştefan Pancu, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.