Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF HAHAN (801373) - Exc3s_FC (1457048) » 654442996: T62/J2/IV

Liga 654442996 Información oficial sobre el partido 654442996 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / IV.11 (3434)

CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 4 - 3 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
0 - 1 Antonio Torres Cabrera (10')
Thomas Gimbert (17') 1 - 1
Santiago Caro (34') 2 - 1
2 - 2 Julio Fabrer (67')
2 - 3 Alain Heurtebize (80')
César Camporrells (84') 3 - 3
Thomas Gimbert (88') 4 - 3
CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 4 - 3 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido 3 - 0 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF HAHAN

Goles Goles

  • 110 Minuto 17 (Gol de falta): Thomas Gimbert va aconseguir l'empat per a HAHAN mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Thomas Gimbert és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Santiago Caro perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 una excel·lent centrada de Santiago Caro va arribar a César Camporrells, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 3 al marcador.
  • 124 Minuto 88 (Gol de penalti): HAHAN va posar-se per davant 4 - 3 al minut 88, quan Thomas Gimbert va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Santiago Caro va superar els defenses rivals per velocitat al minut 9 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Selçuk Hulagu al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jorge Olozaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Segismundo Fernández Perdones de HAHAN gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en 邵 (Shaw) 漢清 (Hanqing) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de HAHAN.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Segismundo Fernández Perdones va rebre molts aplaudiments. Al minut 79 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Thomas Gimbert va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): HAHAN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thomas Gimbert va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Selçuk Hulagu.
  • 205 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Isidoro Bordelle marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Enrique Toro Bravo que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Iorga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.D.Santalecina

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antonio Torres Cabrera que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Santa.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Julio Fabrer per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Santa Alain Heurtebize va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. César Camporrells va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Santa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Torres Arroyo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Alexey Kanachkin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Santa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Santa va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Antonio Torres Cabrera va anar a parar a les mans del porter.