Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bacallà (488443) - _Enigma_ (776547) » 654442902: T62/J6/IV

Liga 654442902 Información oficial sobre el partido 654442902 en Hattrick

21.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 6 / IV.9 (3432)

FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 0 - 3 Dolors de Cabeza Alineación oficial del equipo 'Dolors de Cabeza' en el partido
0 - 1 Mete Rabi (3')
0 - 2 Cristiano Ronaldo (82')
0 - 3 Joeri 'Chu' Luberti (86')
FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 0 - 3 Dolors de Cabeza Alineación oficial del equipo 'Dolors de Cabeza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bacallà Alineación oficial del equipo 'FC Bacallà' en el partido 1 - 2 Dolors de Cabeza Alineación oficial del equipo 'Dolors de Cabeza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bacallà

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonín Ševčík va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8, Abel da Cruz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Bacallà enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Benoît Lagarrigue va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): El Bacallà va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Abel da Cruz la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonín Ševčík.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Antonín Ševčík va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Pablo Cerdán de Bacallà va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dolors de Cabeza

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de asi. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mete Rabi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cristiano Ronaldo de asi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 82 de partit.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Don Sanches va acabar en una passada genial cap al jugador de asi Joeri 'Chu' Luberti, que va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Joaquin Reyes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Håkan Wiking va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joeri 'Chu' Luberti de asi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.