Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santpeterfisherman (1337744) - realaravaca (1455701) » 654442782: T62/J4/IV

Liga 654442782 Información oficial sobre el partido 654442782 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / IV.7 (3430)

santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido 0 - 1 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
0 - 1 Erik Carltorp (76')
santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido 0 - 1 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido 1 - 6 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santpeterfisherman

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): santpeterfisherman va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Tomàs Guisset va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Santos Fachuzo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de santpeterfisherman se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): santpeterfisherman va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Józef Rywacki va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mauro Díaz de Cadorniga.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Santos Fachuzo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Norman Marbeck havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

realaravaca

Goles Goles

  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Erik Carltorp va posar els visitants realaravaca per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Daniel Aravena va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 12. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Daniel Aravena al minut 36 semblava entrar, però Miguel Martínez va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, un refús desafortunat de Miguel Martínez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniel Aravena no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Daniel Aravena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 65 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Emiliano Puca va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Orozco León de realaravaca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.