Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FLUMINENSE S.C. (308223) - labriegos (774224) » 654442130: T62/J10/III

Liga 654442130 Información oficial sobre el partido 654442130 en Hattrick

18.04.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 10 / III.11 (3418)

FLUMINENSE S.C. Alineación oficial del equipo 'FLUMINENSE S.C.' en el partido 3 - 2 Córdoba Atlético Alineación oficial del equipo 'Córdoba Atlético' en el partido
Enrique Sivit Gañán (33') 1 - 0
Lev Pyver (36') 2 - 0
2 - 1 Arturo Macías (37')
Benedek Gulyás (38') 3 - 1
3 - 2 Alberto Jerez (57')
FLUMINENSE S.C. Alineación oficial del equipo 'FLUMINENSE S.C.' en el partido 3 - 2 Córdoba Atlético Alineación oficial del equipo 'Córdoba Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FLUMINENSE S.C. Alineación oficial del equipo 'FLUMINENSE S.C.' en el partido 1 - 1 Córdoba Atlético Alineación oficial del equipo 'Córdoba Atlético' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FLUMINENSE S.C.

Goles Goles

  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del FLUMINENSE va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Enrique Sivit Gañán en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 0.
  • 187 Minuto 36 (Gol tiro lejano): Després de 36 minuts el FLUMINENSE, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Lev Pyver sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): Era obvi que el FLUMINENSE volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 38 van aconseguir marcar quan en Benedek Gulyás va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dani Rusinès es va comportar com un juvenil al minut 66 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FLUMINENSE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Sivit Gañán va sortir per sobre el travesser.

Córdoba Atlético

Goles Goles

  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Arturo Macías va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Miguel Torrego.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Alberto Jerez de Córdoba va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 22 en Alberto Jerez ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fernando Bastida el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Córdoba Diego Real Figueroa quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Josep Maria Espí l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Vladislav Marhuľa va encarar al porter al 81, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Josep Maria Espí va poder marcar per a Córdoba en un servei de cantonada picat per en Alberto Jerez quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dani Rusinès.