Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paso que arraso (1434817) - Housel Rose's (315122) » 654441751: T62/J13/III

Liga 654441751 Información oficial sobre el partido 654441751 en Hattrick

09.05.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 13 / III.4 (3411)

Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido 2 - 1 Hattrick.Club.Reusenc Alineación oficial del equipo 'Hattrick.Club.Reusenc' en el partido
Natalio Urcola (13') 1 - 0
1 - 1 Felix Basse (27')
Krystian Kociołek (79') 2 - 1
Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido 2 - 1 Hattrick.Club.Reusenc Alineación oficial del equipo 'Hattrick.Club.Reusenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido 4 - 0 Hattrick.Club.Reusenc Alineación oficial del equipo 'Hattrick.Club.Reusenc' en el partido
Tiene mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paso que arraso

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Natalio Urcola va donar a arraso un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): arraso va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 79 Krystian Kociołek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alfredo Rivero Pastor va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Natalio Urcola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de arraso.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Antxoka Frantsesenea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del arraso sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Víctor Julio Mossos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): arraso va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Cerezuela ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Gómez va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Ivan Kokol va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Cerezuela de arraso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hattrick.Club.Reusenc

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Kostia Kaisto va anar a parar al cap de Felix Basse que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a HC Reusenc el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del HC Reusenc va deixar en bona posició a en Janko Vučković per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.