Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la perla de andalucia c.f. (994380) - Resrvoir RENEWAL (794130) » 649292270: T61/J1/VII

Liga 649292270 Información oficial sobre el partido 649292270 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.574 (38610)

la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 3 - 3 ArtecheTeam Alineación oficial del equipo 'ArtecheTeam' en el partido
0 - 1 José María Espinel (18')
Pablo Prado (25') 1 - 1
Domingo Ferreira (38') 2 - 1
2 - 2 Raúl Tosesón (59')
Pablo Prado (75') 3 - 2
3 - 3 Carlos Castañera (90')
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 3 - 3 ArtecheTeam Alineación oficial del equipo 'ArtecheTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
la perla de andalucia c.f. Alineación oficial del equipo 'la perla de andalucia c.f.' en el partido 9 - 1 ArtecheTeam Alineación oficial del equipo 'ArtecheTeam' en el partido
Está más tieso que su rival 8.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la perla de andalucia c.f.

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pablo Prado va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 25.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): andalucia va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Domingo Ferreira va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Prado, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del andalucia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joan Vicenç Sanxis, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip andalucia Pablo Prado quasi marca al minut 10 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ismael Montejo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a andalucia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Prado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Prado de andalucia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Mesas de andalucia es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

ArtecheTeam

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): José María Espinel va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 18. 0 - 1 per a ArtecheTeam.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Raúl Tosesón per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Carlos Castañera, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ildelfonso Galo de ArtecheTeam va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Carlos Castañera que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El ArtecheTeam creava perill des de la dreta al minut 78, però en Alejandro Canciller, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Víctor Casla desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Ilzar Molinaga de ArtecheTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.