Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coruncia FC (47637) - Sansa Whales (994296) » 649241483: T61/J2/VI

Liga 649241483 Información oficial sobre el partido 649241483 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.691 (15009)

Coruncia FC Alineación oficial del equipo 'Coruncia FC' en el partido 3 - 1 Sporting de Primera CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de Primera CF' en el partido
Thomas Gage (40') 1 - 0
Arne Bergland (44') 2 - 0
Zakaria Asemani (62') 3 - 0
3 - 1 Božo Črešnar (72')
Coruncia FC Alineación oficial del equipo 'Coruncia FC' en el partido 3 - 1 Sporting de Primera CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de Primera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Coruncia FC Alineación oficial del equipo 'Coruncia FC' en el partido 1 - 4 Sporting de Primera CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de Primera CF' en el partido
Tiene suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruncia FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Coruncia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Thomas Gage, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Coruncia va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Arne Bergland rematés de volea a la xarxa. El 2 - 0 pujava al marcador al minut 44.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Zakaria Asemani de Coruncia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arne Bergland.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Ospelt de Coruncia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting de Primera CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 72 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Božo Črešnar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alain Loitzate que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Jere Tuomainen va quedar-se sol davant el porter Federico Riffo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jere Tuomainen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): Amb 44 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Elias Al Abdallah va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 61, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Krzysztof Sieprawski.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Gonzalo Molares va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Federico Riffo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Jere Tuomainen va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Federico Riffo.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Valente Santos Miguel amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.