Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bertya F.C (1364836) - Septem_Fratres F.C. (307858) » 649199468: T61/J12/V

Liga 649199468 Información oficial sobre el partido 649199468 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / V.196 (5709)

Bertya F.C Alineación oficial del equipo 'Bertya F.C' en el partido 3 - 2 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
0 - 1 Alfredo Uribe Bernedo (34')
0 - 2 Abdelouahhab Zaquawi (35')
Mattia Condorelli (72') 1 - 2
Thies Marzahn (77') 2 - 2
Thies Marzahn (84') 3 - 2
Bertya F.C Alineación oficial del equipo 'Bertya F.C' en el partido 3 - 2 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bertya F.C Alineación oficial del equipo 'Bertya F.C' en el partido 2 - 1 Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertya F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els seguidors del Bertya van tornar a saltar d'alegria al minut 72. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Mattia Condorelli que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Thies Marzahn va marcar el 2 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passats 84 minuts, Thies Marzahn, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Bertya es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Bertya per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Thies Marzahn va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En José Almeida va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bertya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Thies Marzahn de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Bertya per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nathanael Gendreau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Carlos Creixems una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Ignasi Thió va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Septem_Fratres F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Septem_Fratres amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Alfredo Uribe Bernedo, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Abdelouahhab Zaquawi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Prada quasi marca en una jugada assajada de córner que Boris Starović havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Septem_Fratres va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abdelouahhab Zaquawi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 284 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Abdelouahhab Zaquawi de Septem_Fratres al minut 36 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Enrique Botarell va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Leonardo Aranda Rubio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Septem_Fratres que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Rubio Baños de Septem_Fratres es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91 del partit, Víctor Rubio Baños de l'equip Septem_Fratres, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.