Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

skuad (995437) - olivasnegras (801978) » 649187830: T61/J1/IV

Liga 649187830 Información oficial sobre el partido 649187830 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / IV.53 (3476)

Klatueros Alineación oficial del equipo 'Klatueros' en el partido 3 - 1 olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido
Dominik Bócsik (41') 1 - 0
Raúl Sánchez Zarzosa (47') 2 - 0
Belako Iturriondobeitia (50') 3 - 0
3 - 1 Rustem Dosymov (90')
Klatueros Alineación oficial del equipo 'Klatueros' en el partido 3 - 1 olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Klatueros Alineación oficial del equipo 'Klatueros' en el partido 2 - 0 olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klatueros

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Klatueros, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Dominik Bócsik per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Raúl Sánchez Zarzosa va augmentar la diferència de Klatueros a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Belako Iturriondobeitia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del olivasnegras. La jugada d'estratègia del Klatueros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Giuseppe Macchiaiolo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Dominik Bócsik del Klatueros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Klatueros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Sánchez Zarzosa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Giuseppe Macchiaiolo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): António Martins Palmira una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Hardy Ed va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kas Nolens. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Asier Gómez de Bonilla.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Belako Iturriondobeitia de Klatueros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

olivasnegras

Goles Goles

  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de olivasnegras eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Rustem Dosymov va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Ben Kennedy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del olivasnegras que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ben Kennedy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 206 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 66, tothom va saber perquè en Lahav Eini era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.