Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Ley Innata (434857) - Durters (489848) » 649184607: T61/J7/III

Liga 649184607 Información oficial sobre el partido 649184607 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / III.11 (3418)

La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido 2 - 6 Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido
0 - 1 Cristóbal Pérez Marín (6')
Gometz Gazteluiturri (21') 1 - 1
1 - 2 Geroni Putellas (37')
1 - 3 Soulaïmane Abaghrir (38')
1 - 4 Soulaïmane Abaghrir (52')
1 - 5 Johannes Schreiber (66')
Alvin Tate (75') 2 - 5
2 - 6 Johannes Schreiber (76')
La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido 2 - 6 Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido 4 - 4 Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido
Tiene mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Ley Innata

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gometz Gazteluiturri va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. La Ley empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El La Ley no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Alvin Tate es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Darci de Fátima no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Fromesta va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 71 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darci de Fátima de La Ley amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Durters

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Durters es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Cristóbal Pérez Marín es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Durters va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 37. Geroni Putellas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Soulaïmane Abaghrir va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Soulaïmane Abaghrir sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 52 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Johannes Schreiber, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): Al 76 minuts, El Durters va fer el 2-6. En Johannes Schreiber va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Irkus Erromeretegi quasi marca en una jugada assajada de córner que Johannes Schreiber havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Paco Ibáñez va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Cristóbal Pérez Marín, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Durters va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rafael García Arroba, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rafael García Arroba va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.