Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Competa Luchadores (1422013) - SuguTeam (799903) » 649184251: T61/J1/III

Liga 649184251 Información oficial sobre el partido 649184251 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / III.5 (3412)

Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido 1 - 3 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
0 - 1 Josep Bonnin (20')
0 - 2 Ramón Guillén (34')
Joaquín 'Picha Brava' Sánchez (43') 1 - 2
1 - 3 Camilo Vallerotondo (60')
Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido 1 - 3 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido 2 - 0 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parmiliki AD

Goles Goles

  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Joaquín 'Picha Brava' Sánchez de Parmiliki va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Joaquín 'Picha Brava' Sánchez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Diego Armando 'Pelusa' Maradona no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Javier 'Pichichi' Gómez de Pedroso va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Marco 'Eterna Promesa' Asensio va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Marco 'Eterna Promesa' Asensio de Parmiliki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SuguTeam

Goles Goles

  • 187 Minuto 20 (Gol tiro lejano): En Zyad Baddi conduïa pel cercle central i, veient a en Josep Bonnin desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el SgT va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ramón Guillén aconseguint el 0 - 2.
  • 107 Minuto 60 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Camilo Vallerotondo semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a SgT. Qui ho havia de dir! 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): El SgT se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 36, en Josep Bonnin va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Gallinal de SgT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.