Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Danddys del Puerto (1337710) - Competa Luchadores (1422013) » 649184250: T61/J2/III

Liga 649184250 Información oficial sobre el partido 649184250 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / III.5 (3412)

riverplei Alineación oficial del equipo 'riverplei' en el partido 5 - 1 Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido
Gandolfo Manniello (28') 1 - 0
Anzelm Włodarczak (29') 2 - 0
Bilintx Artzeniega (36') 3 - 0
Paul Patachi (49') 4 - 0
4 - 1 Diego Armando 'Pelusa' Maradona (57')
Gandolfo Manniello (78') 5 - 1
riverplei Alineación oficial del equipo 'riverplei' en el partido 5 - 1 Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
riverplei Alineación oficial del equipo 'riverplei' en el partido 3 - 1 Parmiliki AD Alineación oficial del equipo 'Parmiliki AD' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

riverplei

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gandolfo Manniello, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del riverplei se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Anzelm Włodarczak de riverplei va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mael Böhm sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Bilintx Artzeniega que, efectivament, va fer pujar el 3 - 0!
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): riverplei va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paul Patachi va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Gandolfo Manniello va augmentar l'avantatge de riverplei a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mael Böhm va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de riverplei va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jannick Calmund, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Mario Rodrigo Echave gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maciej 'Hands Of Fate' Sumorek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anzelm Włodarczak de riverplei amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Parmiliki AD

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Diego Armando 'Pelusa' Maradona va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Parmiliki en aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Gerard 'Testa de Ferro' Albesa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 75 en Marco 'Eterna Promesa' Asensio va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Raúl Malagamba va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco 'Eterna Promesa' Asensio.