Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el bar de moe III (779997) - Sinnsen Racing Club (987952) » 649184157: T61/J7/III

Liga 649184157 Información oficial sobre el partido 649184157 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / III.3 (3410)

el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 0 - 3 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
0 - 1 José Yubero (23')
0 - 2 Fernando Soto Medina (28')
0 - 3 Eustasio Maestra (62')
el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 0 - 3 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 0 - 6 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bar de moe III

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alejandro Yañez Mariño quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alejandro Yañez Mariño va marxar per velocitat al minut 22 i va fer una passada de la mort a Zvonimir Ivica, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andreas Kindström de bar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de José Yubero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Fernando Soto Medina va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 0 - 2 per a Sinnsen.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eustasio Maestra va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Faxildo Besteiro va fer una magnífica centrada, però la rematada de José Yubero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Milică Tecuceanu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Josep Andreu Figueras va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, 黄 (Huang) 海恩 (Haien) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josep Andreu Figueras. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Enzo Drain va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Milică Tecuceanu que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.