Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yadayada (485371) - EN LA TRIPERIA (1415717) » 644177044: T60/J8/VII

Liga 644177044 Información oficial sobre el partido 644177044 en Hattrick

24.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / VII.384 (38420)

Yadayada Alineación oficial del equipo 'Yadayada' en el partido 2 - 3 EN LA TRIPERIA Alineación oficial del equipo 'EN LA TRIPERIA' en el partido
Samuel Cladera (3') 1 - 0
Rouven Benroth (18') 2 - 0
2 - 1 Rui Paiva Santos (28')
2 - 2 Arash Jahandideh (77')
2 - 3 Renan Çiğin (83')
Yadayada Alineación oficial del equipo 'Yadayada' en el partido 2 - 3 EN LA TRIPERIA Alineación oficial del equipo 'EN LA TRIPERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Yadayada Alineación oficial del equipo 'Yadayada' en el partido 5 - 1 EN LA TRIPERIA Alineación oficial del equipo 'EN LA TRIPERIA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yadayada

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 3 minuts, el tirador de faltes del Yadayada va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Samuel Cladera, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Yadayada pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rouven Benroth va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raúl Galdames va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Boris Lønbæk va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Danel Moalem de Yadayada va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Al minut 35, Ginés Iduya gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Danel Moalem va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Rouven Benroth gairebé va marcar per a Yadayada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ginés Iduya per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kent Lommesky va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Yadayada va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ginés Iduya va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kent Lommesky.

EN LA TRIPERIA

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, TRIPERIA seguien lluitant fins al final. Al minut 28, fruit d'aquests esforços, Rui Paiva Santos va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Arash Jahandideh va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Danel Moalem per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 2
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TRIPERIA va ser finalitzada des de l'esquerra per Renan Çiğin al minut 83. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 79 minuts, el TRIPERIA va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.