Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yadayada (485371) - Racing de Moniello (778728) » 644177022: T60/J3/VII

Liga 644177022 Información oficial sobre el partido 644177022 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.384 (38420)

Yadayada Alineación oficial del equipo 'Yadayada' en el partido 2 - 3 Monster Warriors Alineación oficial del equipo 'Monster Warriors' en el partido
0 - 1 Arvid Smits (19')
0 - 2 Corantin Jeandel (20')
0 - 3 David Tenaud (29')
Boris Lønbæk (73') 1 - 3
Diego Barahona (76') 2 - 3
Yadayada Alineación oficial del equipo 'Yadayada' en el partido 2 - 3 Monster Warriors Alineación oficial del equipo 'Monster Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Yadayada Alineación oficial del equipo 'Yadayada' en el partido 3 - 2 Monster Warriors Alineación oficial del equipo 'Monster Warriors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,7 % 15,3 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yadayada

Goles Goles

  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passava el minut 73 del matx, quan l'atent Boris Lønbæk va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Diego Barahona trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Danel Moalem va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 32 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Iakob Chitaladze no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Raúl Galdames s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Monster Warriors

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Corantin Jeandel sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Arvid Smits que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 20 de partit va donar a Warriors l'avantatge per 0 - 2. Corantin Jeandel en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan David Tenaud va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ştefan Gherghe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Erwin Mang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jean-François Leloutre, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Israel Squeo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en David Tenaud va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Israel Squeo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ştefan Gherghe després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean-François Leloutre va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arvid Smits.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Tenaud de Warriors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Estébanez Cubero de Warriors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.