Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xaloc (1582525) - armigadon (1583978) » 644173390: T60/J5/VII

Liga 644173390 Información oficial sobre el partido 644173390 en Hattrick

03.08.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / VII.319 (38355)

Xaloc Alineación oficial del equipo 'Xaloc' en el partido 2 - 1 Eseneno Alineación oficial del equipo 'Eseneno' en el partido
0 - 1 Manolo Del Barrio (2')
张 (Zhang) 以军 (Yijun) (51') 1 - 1
Francisco Manuel Valiente Negrón (72') 2 - 1
Xaloc Alineación oficial del equipo 'Xaloc' en el partido 2 - 1 Eseneno Alineación oficial del equipo 'Eseneno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xaloc Alineación oficial del equipo 'Xaloc' en el partido 4 - 0 Eseneno Alineación oficial del equipo 'Eseneno' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xaloc

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Passat el minut 51 de joc, 张 (Zhang) 以军 (Yijun) facilitava les coses al Xaloc amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Xaloc prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Francisco Manuel Valiente Negrón va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Reinhold Fromberg va estar a punt de marcar al minut 4 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Francisco Manuel Valiente Negrón va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Xaloc va posar setge sobre la defensa central visitant però en Theodor Verdoorn no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Theodor Verdoorn va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Xaloc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Manuel Rotulo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Deuceln va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eseneno

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Roland-Guido Feitzinger va descol·locar totalment la defensa contrària i Manolo Del Barrio no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raúl Fontes va ridiculitzar a en Toon van der Goes amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, el Eseneno va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Radu Buragă s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francesco Giacintucci, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Giacintucci de Eseneno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.