Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xaloc (1582525) - atl. palmeño (1579344) » 644173383: T60/J3/VII

Liga 644173383 Información oficial sobre el partido 644173383 en Hattrick

20.07.2019 15:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / VII.319 (38355)

Xaloc Alineación oficial del equipo 'Xaloc' en el partido 4 - 1 atl. palmeño Alineación oficial del equipo 'atl. palmeño' en el partido
0 - 1 Vito Androni (11')
Pavle Stolić (25') 1 - 1
Jesús Deuceln (32') 2 - 1
Francisco Manuel Valiente Negrón (38') 3 - 1
Tom George (73') 4 - 1
Xaloc Alineación oficial del equipo 'Xaloc' en el partido 4 - 1 atl. palmeño Alineación oficial del equipo 'atl. palmeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Xaloc Alineación oficial del equipo 'Xaloc' en el partido 6 - 0 atl. palmeño Alineación oficial del equipo 'atl. palmeño' en el partido
Tiene mala suerte 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xaloc

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pavle Stolić de Xaloc va fer un bon esprint per escapar-se de Adrian Pabijańczyk i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Jesús Deuceln de Xaloc, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Francisco Manuel Valiente Negrón de Xaloc va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Xaloc a 4 - 1. Tom George va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jesús Deuceln, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Toon van der Goes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Francisco Manuel Valiente Negrón va sorprendre Alexander Oberrauter amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Jesús Deuceln de Xaloc gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Xaloc ho intentava per la dreta per mitjà de Tom George, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pavle Stolić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

atl. palmeño

Goles Goles

  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 11, en Hans-Christian Scheberras la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Vito Androni que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip palmeño Carlos García de Lizasaín quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ronny Tünkenhagen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Namvar Pouraliganji de palmeño es va guanyar la targeta groga merescudament.