Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Koniek (1595606) - Tungsteno strikes back (30785) » 644152777: T60/J4/VI

Liga 644152777 Información oficial sobre el partido 644152777 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.975 (15293)

Koniek Alineación oficial del equipo 'Koniek' en el partido 2 - 3 Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido
Prince Van Huffelen (37') 1 - 0
Prince Van Huffelen (43') 2 - 0
2 - 1 Tawfek Bankhas (77')
2 - 2 Ventín Meixide (81')
2 - 3 Miguel Montilla (82')
Koniek Alineación oficial del equipo 'Koniek' en el partido 2 - 3 Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Koniek Alineación oficial del equipo 'Koniek' en el partido 0 - 2 Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koniek

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El Koniek era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Prince Van Huffelen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Koniek va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Prince Van Huffelen aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Koniek, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Gábor Szrnka va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tungsteno strikes back

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Tawfek Bankhas va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 81 minuts Ventín Meixide va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 170 Minuto 82 (Gol de falta): Miguel Montilla va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 82. 2 - 3 per a Tungsteno.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Tawfek Bankhas va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Tungsteno va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Haroutioun Tarrab va quedar-se sol davant el porter Hermenegil Angelat, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Haroutioun Tarrab va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Azmi Karam que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 260 Minuto 42 (Ocasión de falta): Amb 42 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Miguel Montilla va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ventín Meixide va rebre molts aplaudiments. Al minut 48 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Ventín Meixide va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Tungsteno va estar a punt d'empatar al 81 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Trần Văn Kềnh que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.