Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Oriñón (1372144) - Moncito team (1436692) » 644131933: T60/J14/VI

Liga 644131933 Información oficial sobre el partido 644131933 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / VI.602 (14920)

Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido 5 - 0 Saskatchewan Alineación oficial del equipo 'Saskatchewan' en el partido
Pino Briscia (29') 1 - 0
Conrad Boerrigter (42') 2 - 0
Luigi Saccu (49') 3 - 0
Francisco Barrera (60') 4 - 0
Marco Mercurelli (66') 5 - 0
Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido 5 - 0 Saskatchewan Alineación oficial del equipo 'Saskatchewan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido 2 - 1 Saskatchewan Alineación oficial del equipo 'Saskatchewan' en el partido
Tiene bastante suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,8 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Oriñón

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pino Briscia ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Athletic es posava per davant 1 a 0.
  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): En Conrad Boerrigter conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 49 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luigi Saccu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Wally Bridge no va poder aturar Francisco Barrera de Athletic, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 60 el 4 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Marco Mercurelli va augmentar la diferència de Athletic a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pino Briscia de Athletic no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nik Podvinski al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jelle Huysmans va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Conrad Boerrigter, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Marco Mercurelli es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jelle Huysmans de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Jelle Huysmans de l'equip Athletic, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Saskatchewan

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SKW va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maksym Marusarz va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Ocejo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Donald Sabewa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gabriel Buchowicz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 77, quan un error defensiu va deixar Maksym Marusarz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valentin Andreşan de SKW va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 庄 (Zhuang) 可熙 (Kexi) de SKW es va guanyar la targeta groga merescudament.