Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gi3 InmoFutbol Club (988698) - F.C Costacolina (1461438) » 644122201: T60/J4/VI

Liga 644122201 Información oficial sobre el partido 644122201 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / VI.429 (14747)

Gi3 InmoFutbol Club Alineación oficial del equipo 'Gi3 InmoFutbol Club' en el partido 2 - 3 F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido
0 - 1 Gottfried Thommen (30')
0 - 2 Antonio Javier Pozo López (42')
Antxo Baraiazarra (51') 1 - 2
1 - 3 Andriy Alexandrenko (60')
Luis Miguel Centellas (73') 2 - 3
Gi3 InmoFutbol Club Alineación oficial del equipo 'Gi3 InmoFutbol Club' en el partido 2 - 3 F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gi3 InmoFutbol Club Alineación oficial del equipo 'Gi3 InmoFutbol Club' en el partido 0 - 4 F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gi3 InmoFutbol Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Gi3 sabia com jugar al contraatac, i al minut 51, Antxo Baraiazarra va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Luis Miguel Centellas trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Gi3 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Luis Fermoso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

F.C Costacolina

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Gottfried Thommen de Costacolina va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Antonio Javier Pozo López va augmentar l'avantatge de Costacolina a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Andriy Alexandrenko va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Laiafi Costello va estar a punt de posar per davant a Costacolina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jens Legat va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eduardo Vidarte que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Imanol Osorio Zayas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Imanol Osorio Zayas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eduardo Vidarte va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Javier Ganer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Gottfried Thommen va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Antonio Javier Pozo López va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikolas Leier.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andriy Alexandrenko de Costacolina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.