Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bitxo FC (438018) - Micifus (795374) » 644097963: T60/J6/V

Liga 644097963 Información oficial sobre el partido 644097963 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.252 (5767)

Bitxo Kikx Alineación oficial del equipo 'Bitxo Kikx' en el partido 1 - 1 Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido
Mauro Barella (25') 1 - 0
1 - 1 Ramon Beltran (70')
Bitxo Kikx Alineación oficial del equipo 'Bitxo Kikx' en el partido 1 - 1 Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bitxo Kikx Alineación oficial del equipo 'Bitxo Kikx' en el partido 3 - 0 Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido
Tiene mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bitxo Kikx

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Bitxo va ser Mauro Barella.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Bitxo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Ródez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joel Elias Moosbauer.
  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bitxo va ser a punt de marcar al minut 11, quan el seu jugador Mauro Barella va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Bitxo va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Adrián Manso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Halcón Soto Carvajal va rematar alt.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joel Elias Moosbauer al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Vargas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Asteri Añua arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En José Ródez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Bitxo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Cana Galindo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Halcón Soto Carvajal.

Micifus

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): El porter de Micifus va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ramon Beltran va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Micifus van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Per Bengtsson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.