Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jouiiiiix (1417094) - Panorama F.C (1594783) » 644097758: T60/J11/V

Liga 644097758 Información oficial sobre el partido 644097758 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / V.248 (5763)

Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido 1 - 0 Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido
Erwin-Christian Kletten (73') 1 - 0
Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido 1 - 0 Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido 4 - 0 Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popets Town

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador Erwin-Christian Kletten de Popets, després de 73 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Erwin-Christian Kletten va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ioan-Eugen Dimancea va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Popets va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Ilario Farella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Popets per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lauge Henningsen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en Antonio Cortelazzo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Popets.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Popets per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Ingvi Grétarsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Cortelazzo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Ilario Farella es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Panorama F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Panorama, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Yannick Kreiner va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Panorama van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fabio Neidel va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lauge Henningsen va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Panorama sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Víctor Aiguaviva, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martien Streppel de Panorama la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robbie Ogawa.