Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - jouiiiiix (1417094) » 644097744: T60/J7/V

Liga 644097744 Información oficial sobre el partido 644097744 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.248 (5763)

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 2 - 0 Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido
Jordi Plans (52') 1 - 0
Mario Tesoro (90') 2 - 0
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 2 - 0 Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 1 Popets Town Alineación oficial del equipo 'Popets Town' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 105 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jordi Plans rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Fernando Desgurra, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Mario Tesoro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Stormclaws i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Stormclaws van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Jordi Plans des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Stormclaws van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Mario Tesoro va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stormclaws va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Ozores, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Popets Town

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Antonio Cortelazzo va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Popets que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lauge Henningsen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ioan-Eugen Dimancea de Popets, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Popets va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Pascual va desviar el xut final de Stefan Dimitrov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Ioan-Eugen Dimancea va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Harm Jan Knoester va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Harm Jan Knoester al minut 89 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.