Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo Triste (775926) - Genal CF (1416908) » 644096335: T60/J5/V

Liga 644096335 Información oficial sobre el partido 644096335 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.223 (5736)

nutles team Alineación oficial del equipo 'nutles team' en el partido 5 - 2 white-widow Alineación oficial del equipo 'white-widow' en el partido
0 - 1 Urki Arrotaibe (2')
Giuseppe Vigliotti (41') 1 - 1
1 - 2 Huc Oltra (43')
Giuseppe Vigliotti (44') 2 - 2
Ścibor Obojski (68') 3 - 2
Luis La Riba (74') 4 - 2
Lionel Michaux (82') 5 - 2
nutles team Alineación oficial del equipo 'nutles team' en el partido 5 - 2 white-widow Alineación oficial del equipo 'white-widow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nutles team Alineación oficial del equipo 'nutles team' en el partido 2 - 1 white-widow Alineación oficial del equipo 'white-widow' en el partido
Tiene bastante suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,3 % 24,9 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nutles team

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 41 minuts quan Giuseppe Vigliotti va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a nutles.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Giuseppe Vigliotti facilitava les coses al nutles amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): nutles va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 68 Ścibor Obojski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Luis La Riba de nutles va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Lionel Michaux va incrementar l'avantatge de nutles amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 26, tothom va saber perquè en Simone Calderai era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Ścibor Obojski de nutles va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 28, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): nutles va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Simone Calderai va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Torrecilla Tomé.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lionel Michaux, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 70, un contraatac del nutles no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Josep Gassó perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El nutles ho intentava per la dreta per mitjà de Lionel Michaux, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

white-widow

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Urki Arrotaibe es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 43 en Habib Maal va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Huc Oltra podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ander Sillerero després de 11 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Martin Krmíček va poder desviar-lo a córner.
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ilo Nikkinen va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Urki Arrotaibe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ilo Nikkinen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Stig Christensen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martin Krmíček va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gabriele Rughetti va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Curtis Omu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ilo Nikkinen de white-widow va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.