Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os cheiñas (1582850) - Rio Ouro (776091) » 644095723: T60/J6/V

Liga 644095723 Información oficial sobre el partido 644095723 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.212 (5725)

os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 2 - 1 NEREAROA Alineación oficial del equipo 'NEREAROA' en el partido
0 - 1 Santiago Gutiérrez de Cossio (5')
Manuel Cousino (27') 1 - 1
Oliver Hinze (54') 2 - 1
os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 2 - 1 NEREAROA Alineación oficial del equipo 'NEREAROA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 3 - 0 NEREAROA Alineación oficial del equipo 'NEREAROA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os cheiñas

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 27, Manuel Cousino de cheiñas empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): cheiñas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 54 Oliver Hinze va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Scarano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cheiñas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Sa'eed Al Khalifa va estar a punt d'empatar per a cheiñas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Aillón va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cheiñas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Josip Landenfeld, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Cousino va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Giuseppe Scarano va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergio Aillón al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Félix Escartín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Josip Landenfeld de cheiñas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oliver Hinze.

NEREAROA

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): El NEREAROA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Santiago Gutiérrez de Cossio va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Pérez Diaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Arthur Mathias va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alfredo Caballero, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Arthur Mathias va superar els defenses rivals per velocitat al minut 77 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.