Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MISAGAS CLUB (309595) - ciudadjuarez (801016) » 644095574: T60/J11/V

Liga 644095574 Información oficial sobre el partido 644095574 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / V.209 (5722)

MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido 3 - 2 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
Masa Sarvilinna (2') 1 - 0
1 - 1 Miguel Sánchez (20')
1 - 2 Stanisław Jutrzenka-Trzebiatowski (27')
Gaetano Anastasio (72') 2 - 2
Christ Rutgers (81') 3 - 2
MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido 3 - 2 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido 3 - 0 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
Tiene un resultado normal 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MISAGAS CLUB

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Masa Sarvilinna, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Gaetano Anastasio va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Christ Rutgers va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de MISAGAS C..

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Masa Sarvilinna de MISAGAS C. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mścibor Radzio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): MISAGAS C. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Christ Rutgers va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de MISAGAS C. Klaus Pajot quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Klaus Pajot va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 52, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MISAGAS C. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Christ Rutgers, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): Masa Sarvilinna va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 84, però no s'esperava que en Atwar Tahsin, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Masa Sarvilinna gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giovanni Giannettino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christ Rutgers de MISAGAS C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ciudadjuarez

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): ciudadjuarez va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 20, quan Miguel Sánchez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): El porter de ciudadjuarez va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Stanisław Jutrzenka-Trzebiatowski va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ciudadjuarez va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stanisław Jutrzenka-Trzebiatowski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olexiy Lozinskiy de ciudadjuarez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.