Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MISAGAS CLUB (309595) - Rockola Team (772405) » 644095572: T60/J10/V

Liga 644095572 Información oficial sobre el partido 644095572 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / V.209 (5722)

MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido 3 - 2 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
0 - 1 Çağrı Bilkan (12')
Klaus Pajot (28') 1 - 1
Masa Sarvilinna (39') 2 - 1
Tancredo Potts (55') 3 - 1
3 - 2 Gionata Foffa (71')
MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido 3 - 2 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido 4 - 0 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MISAGAS CLUB

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Klaus Pajot va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. MISAGAS C. empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): MISAGAS C. va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Masa Sarvilinna va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 55 (Gol de falta): El gol de falta de Tancredo Potts sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 55 i ampliar l'avantatge de MISAGAS C. a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Mścibor Radzio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): MISAGAS C. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Christ Rutgers ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Masa Sarvilinna va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Diego Ormigo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erhan Etiz al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jakob Glauburg va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Tancredo Potts, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): En Marcos García de Assiaín va llançar un penal al minut 89. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Rockola Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rockola van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Çağrı Bilkan.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rockola eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 71, Gionata Foffa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gionata Foffa no va ser aprofitada per en Peet Staber que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gionata Foffa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Peet Staber, als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Rockola al minut 38, però el xut de Peet Staber va topar amb la tanca defensiva.