Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torino ' (119446) - Lazio Calcio 2008 (1437665) » 644094967: T60/J13/V

Liga 644094967 Información oficial sobre el partido 644094967 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / V.198 (5711)

Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido 0 - 1 Lumen-Saile C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumen-Saile C.F.' en el partido
0 - 1 Michelangelo Giacobello (22')
Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido 0 - 1 Lumen-Saile C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumen-Saile C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torino ' Alineación oficial del equipo 'Torino '' en el partido 0 - 1 Lumen-Saile C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumen-Saile C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torino '

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Radu Lincan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 24, un contraatac del Torino no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mauro Iribi perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lorenzo Biondani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Torino van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Doru Etveş va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lumen-Saile C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lumen-Saile prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Michelangelo Giacobello.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Biserko Masnić va estar a punt de posar per davant a Lumen-Saile amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 温 (Wen) 晓栋 (Xiaodong) va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de 温 (Wen) 晓栋 (Xiaodong), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Erdem Palatekin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eligijus Ritmejeris. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Eligijus Ritmejeris quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 温 (Wen) 晓栋 (Xiaodong), però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jan-Paul de Lieme es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.