Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wapos de Cara F.C. (441157) - Sporting del Clot (776157) » 644094268: T60/J6/V

Liga 644094268 Información oficial sobre el partido 644094268 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.186 (5699)

Wapos de Cara F.C. Alineación oficial del equipo 'Wapos de Cara F.C.' en el partido 0 - 3 Sporting del Clot Alineación oficial del equipo 'Sporting del Clot' en el partido
0 - 1 Argider Triana (16')
0 - 2 Damianos Kastanas (32')
0 - 3 Damianos Kastanas (78')
Wapos de Cara F.C. Alineación oficial del equipo 'Wapos de Cara F.C.' en el partido 0 - 3 Sporting del Clot Alineación oficial del equipo 'Sporting del Clot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wapos de Cara F.C. Alineación oficial del equipo 'Wapos de Cara F.C.' en el partido 2 - 1 Sporting del Clot Alineación oficial del equipo 'Sporting del Clot' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wapos de Cara F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En František Pesničák del Wapos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Pierre-Yves Sœur va estar a punt d'empatar per a Wapos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Güner Ün va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en František Pesničák va rebre molts aplaudiments. Al minut 52 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pierre-Yves Sœur va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 55 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Sporting del Clot

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Argider Triana que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Sporting va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Damianos Kastanas, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Sporting va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Damianos Kastanas.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Bernard Šunjo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Karel Hlobil, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Damianos Kastanas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Damianos Kastanas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.