Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. Murcia S.D (440713) - Can Palomas (988202) » 644093604: T60/J8/V

Liga 644093604 Información oficial sobre el partido 644093604 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / V.174 (5687)

R. Murcia S.D Alineación oficial del equipo 'R. Murcia S.D' en el partido 0 - 1 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
0 - 1 Marcell Fazekas (39')
R. Murcia S.D Alineación oficial del equipo 'R. Murcia S.D' en el partido 0 - 1 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R. Murcia S.D Alineación oficial del equipo 'R. Murcia S.D' en el partido 4 - 1 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
Es un cenizo 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Murcia S.D

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Murcia va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però András Batári va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Murcia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yedes Bléou ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en András Batári va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Murcia.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): En András Batári tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Peter Håkansson va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 87 de joc.
  • 214 Minuto 88 (Ocasión de penalti): En András Batári va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 88. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yedes Bléou de Murcia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefano Cecchinato.

Can Palomas

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Marcell Fazekas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Xavi Amigó es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Benvingut Salvadó va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Marcell Fazekas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.