Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sa Marjal (779754) - Nostrapacus (777253) » 644092919: T60/J5/V

Liga 644092919 Información oficial sobre el partido 644092919 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.162 (5675)

Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 1 - 1 Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido
Pedro Tomás Zaydan (7') 1 - 0
1 - 1 Durhan Hasna (84')
Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 1 - 1 Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 2 - 0 Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sa Marjal

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Pedro Tomás Zaydan, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Marjal es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Fèlix Brines arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Carmelo Fluviá es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nostrapacus. La jugada d'estratègia del Marjal per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pedro Rafael Parada va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pedro Rafael Parada va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Pedro Rafael Parada, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Nostrapacus

Goles Goles

  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Durhan Hasna que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 32 minuts, el Nostrapacus va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Viktor Bourquin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nostrapacus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.