Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c. Cheguia (440322) - Julios Team (48567) » 644092814: T60/J7/V

Liga 644092814 Información oficial sobre el partido 644092814 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.160 (5673)

F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 3 - 0 Dragones Balompie Alineación oficial del equipo 'Dragones Balompie' en el partido
Robin Kieper (5') 1 - 0
Lance Yu (32') 2 - 0
Filip Bršťák (80') 3 - 0
F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 3 - 0 Dragones Balompie Alineación oficial del equipo 'Dragones Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 2 - 0 Dragones Balompie Alineación oficial del equipo 'Dragones Balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c. Cheguia

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Robin Kieper va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CheG.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a CheG i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 32 minuts de joc. Mentre en Lance Yu el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Filip Bršťák de CheG va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CheG van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Federico Margiotta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lance Yu.

Dragones Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dragones va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matvey Kulikov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Heimo Müller estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Massimiliano Rotunno, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragones van sortir al contraatac al minut 82, però Massimiliano Rotunno va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Dragones van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Médérick Lehoux no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benedikt Schächle de Dragones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.