Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

albinegres de cor (1582074) - Gim Tarraco (48896) » 644092093: T60/J9/V

Liga 644092093 Información oficial sobre el partido 644092093 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.147 (5660)

albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 2 - 0 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
Ola Mörnquist (15') 1 - 0
Saleh Abou Tawk (40') 2 - 0
albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 2 - 0 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 2 - 1 Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albinegres de cor

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Ola Mörnquist de albinegro, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Saleh Abou Tawk va augmentar la diferència de albinegro a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Taito Rasilainen al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Emilio Descall va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Erik Frants va rematar alt.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Alfie Currie, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Erik Frants de albinegro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Emilio Descall una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Taito Rasilainen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Emilio Descall va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Gim Tarraco

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Tarraco va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfonso Caicedo va desviar el xut final de Nélson Espanca després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Tarraco va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 48, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Yiannis Kavourdoukos.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Malik Hediwed quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Alfonso Caicedo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Tarraco va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Yiannis Kavourdoukos no va poder controlar.