Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lado oscuro (489707) - FC Pretorianos (1368544) » 644091794: T60/J4/V

Liga 644091794 Información oficial sobre el partido 644091794 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / V.142 (5655)

lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido 2 - 0 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Zenon Pamuła (53') 1 - 0
Maciej Danel (70') 2 - 0
lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido 2 - 0 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido 3 - 2 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lado oscuro

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els seguidors del oscuro contenien la respiració mentre en Zenon Pamuła s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de oscuro va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Maciej Danel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): İdris Ilıcak quasi dona a oscuro l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Krištof Pochaba va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de oscuro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): oscuro per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Alan Rutjes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Zenon Pamuła de oscuro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Alvarado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Bekirent

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Mariano Fabius, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Wilfredo Yalán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marcin Zawierta quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicolas Collinet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Volfgangs Bergs va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomasz Maciejczyk de Bekirent amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.