Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Cabrales (1588914) - Gapra FC (1371217) » 644090446: T60/J3/V

Liga 644090446 Información oficial sobre el partido 644090446 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.118 (5631)

Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido 1 - 1 Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido
0 - 1 Francis Maria (61')
Cristiano Ubiedo (86') 1 - 1
Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido 1 - 1 Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido 2 - 0 Gapra FC Alineación oficial del equipo 'Gapra FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Cabrales

Goles Goles

  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Cristiano Ubiedo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Deportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro José Quasi en un 1 contra 1 amb el porter Nguyễn Đăng Khoa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Deportivo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Silvio Casquero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vasil Tonchev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jorge Pérez Urbina, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Pérez Urbina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Cristiano Ubiedo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 87 per blocar una centrada d'en Daniel Lacasa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Deportivo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvio Casquero de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gapra FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francis Maria va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 61, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gapra, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gapra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Isidoro Badoni, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gapra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Florian Ulichnowski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Gapra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Francis Maria va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gapra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Florian Ulichnowski va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42 en Khaleel Lodhi va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.