Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Bop Pills (121798) - Veiga de Forcas (493288) » 644088889: T60/J6/V

Liga 644088889 Información oficial sobre el partido 644088889 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.90 (5603)

The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 2 - 2 Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido
Pablo Montero Peña (24') 1 - 0
1 - 1 Miguel Covelo (27')
Pablo Montero Peña (29') 2 - 1
2 - 2 Carlos Jáuregi (62')
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 2 - 2 Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 2 - 1 Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Bop Pills

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Pablo Montero Peña, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Pablo Montero Peña, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Pills es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ignacio Parrael va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Danny Kasembe, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Viscón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Gonzalo Satrustegui va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pills.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Parrael de Pills la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Veiga de Forcas

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Covelo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Forcas van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 62, quan Carlos Jáuregi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Carlos Jáuregi de Forcas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Cosme Esteve sol davant la porteria al minut 26, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Forcas va estar a punt d'empatar al 50 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Óscar Romero Pérez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Carlos Jáuregi va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Carlos Jáuregi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio López va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Celoca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.