Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quesu Casín (1371548) - Palangana H.F.C. (1436622) » 644087438: T60/J7/V

Liga 644087438 Información oficial sobre el partido 644087438 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.64 (5577)

Quesu Casín Alineación oficial del equipo 'Quesu Casín' en el partido 4 - 2 Palangana H.F.C. Alineación oficial del equipo 'Palangana H.F.C.' en el partido
Xuacu Aláez Corral (3') 1 - 0
Ross Simpson (4') 2 - 0
2 - 1 Víctor Navarro (21')
2 - 2 Maurilio Carucci (28')
Ross Simpson (53') 3 - 2
Svenne Birkemose (73') 4 - 2
Quesu Casín Alineación oficial del equipo 'Quesu Casín' en el partido 4 - 2 Palangana H.F.C. Alineación oficial del equipo 'Palangana H.F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quesu Casín Alineación oficial del equipo 'Quesu Casín' en el partido 2 - 0 Palangana H.F.C. Alineación oficial del equipo 'Palangana H.F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quesu Casín

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Quesu va ser Xuacu Aláez Corral.
  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Quesu va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Javier Azagra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ross Simpson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Xuacu Aláez Corral va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Quesu, Ross Simpson, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Svenne Birkemose es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Xuacu Aláez Corral quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Sebastian Douglas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Àngel Marroig al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Azagra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dino Gleu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Pedro 'Beach Boy' Otero va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ross Simpson, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Ross Simpson s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Svenne Birkemose gairebé va marcar per a Quesu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blagoy Dichkov de Quesu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Palangana H.F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Omar Mcfadden entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Palangana, un peu providencial d'en Víctor Navarro va situar el 2-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Maurilio Carucci va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Palangana, al minut 28. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Palangana va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Amador Jiménez Terol va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Palangana, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Maurilio Carucci va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Palangana va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Cidre va sortir per sobre el travesser.