Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Muro Legendario (994777) - NewLoLers Club (489733) » 644084628: T60/J4/V

Liga 644084628 Información oficial sobre el partido 644084628 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / V.14 (5527)

El Muro Legendario Alineación oficial del equipo 'El Muro Legendario' en el partido 0 - 0 NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Muro Legendario Alineación oficial del equipo 'El Muro Legendario' en el partido 0 - 2 NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Muro Legendario

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alex Corjuc estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Magnus Kristiansen, als 7 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MuroEpico, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Damião Matos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): MuroEpico van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Jérôme Bazin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Alex Corjuc va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MuroEpico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): MuroEpico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Magnus Kristiansen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cosimo Artioli.

NewLoLers Club

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Călin Udriştoiu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Maximilian Engelsberger va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jacek Skonecki de Newlolers va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Maximilian Engelsberger que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.