Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xalocar (1338376) - Atletico Fusioner (990715) » 644083794: T60/J6/IV

Liga 644083794 Información oficial sobre el partido 644083794 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / IV.63 (3486)

xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 3 - 0 Mariachis CF Alineación oficial del equipo 'Mariachis CF' en el partido
Veli Öztoklu (26') 1 - 0
José María Puig (41') 2 - 0
César Raimundez (81') 3 - 0
xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 3 - 0 Mariachis CF Alineación oficial del equipo 'Mariachis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido 5 - 0 Mariachis CF Alineación oficial del equipo 'Mariachis CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xalocar

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Veli Öztoklu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, xalocar es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan xalocar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José María Puig des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de xalocar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en César Raimundez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Giordano Pollaci del xalocar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giordano Pollaci va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dan Albeţel va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Facundo Fariños una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Alejandro Zazo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giordano Pollaci va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rubén Arbos Marin va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rubén Arbos Marin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Dan Albeţel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Recuero de xalocar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mariachis CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mariachis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eulalio Echande, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Parralo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Vázquez de Mariachis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.