Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

petators team (801172) - Legendarios S.A (486751) » 644083192: T60/J9/IV

Liga 644083192 Información oficial sobre el partido 644083192 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / IV.52 (3475)

petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 1 - 0 Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido
Timur Salamatov (24') 1 - 0
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 1 - 0 Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
petators team Alineación oficial del equipo 'petators team' en el partido 3 - 0 Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido
Tiene mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petators team

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del petators contenien la respiració mentre en Timur Salamatov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jorge Bermeo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vespasiano Martins per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Tomàs Chisvert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Tinguaro Isaundariaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Timur Salamatov de petators va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tomàs Chisvert va rematar alt.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Mora Aragon va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andres Andrade per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tinguaro Isaundariaga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Jorge Ordóñez Villa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Bermeo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarifa SD

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Vespasiano Martins de Tarifa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tarifa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Amik Ziarrusta va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarifa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vespasiano Martins, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Miguel Claverol va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Claverol quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tarifa van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Martín Ramos Alonso no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarifa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Monzón Moreno va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vespasiano Martins.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Claverol de Tarifa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.