Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catakrak team (773638) - Bayer Tarragona F.C. (796361) » 644082955: T60/J6/IV

Liga 644082955 Información oficial sobre el partido 644082955 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / IV.48 (3471)

catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 0 - 1 S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido
0 - 1 Ramón Lanhoso (74')
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 0 - 1 S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 2 - 1 S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catakrak team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaime Matute Robres va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Francisco Canal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de catakrak se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Saúl Xuviño hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Joan Fàbrega havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Joan Fàbrega de catakrak va intentar batre la porteria rival al minut 85 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

S.D. San Roque

Goles Goles

  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ramón Lanhoso que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Roque.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Santiago Buelna va estar a punt de posar per davant a Roque amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Noelio Stuñiga va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Roque que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Gomensoro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.