Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD VIVES (1581024) - C.F Rayo Escalonilla (1416042) » 644081641: T60/J14/IV

Liga 644081641 Información oficial sobre el partido 644081641 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / IV.24 (3447)

los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 3 - 0 C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido
Gianpiero Manzati (27') 1 - 0
Valentin Preiner (32') 2 - 0
Bastien Pothier (71') 3 - 0
los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 3 - 0 C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 5 - 0 C.F Rayo Escalonilla Alineación oficial del equipo 'C.F Rayo Escalonilla' en el partido
Tiene mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los tipos FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del tipos contenien la respiració mentre en Gianpiero Manzati s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valentin Preiner es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bastien Pothier, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a tipos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Cavaleta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Cavaleta va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Mpourikas Fydias va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Mongascón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Valentin Preiner va marxar per velocitat al minut 73 i va fer una passada de la mort a Gianpiero Manzati, però aquest va fallar.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Szymon Samsel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, David Cavaleta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mpourikas Fydias va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julián Serrano Crespo de tipos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.F Rayo Escalonilla

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Escalonilla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 5, però Tauro Chilla va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Indalecio Señoráns va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Adi Gjigolli ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Indalecio Señoráns va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elvio Dellai de Escalonilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.