Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchester Unnited (800404) - PampsKrona (775965) » 644081524: T60/J12/IV

Liga 644081524 Información oficial sobre el partido 644081524 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / IV.22 (3445)

Manchester Unnited Alineación oficial del equipo 'Manchester Unnited' en el partido 1 - 0 PampsKrona Alineación oficial del equipo 'PampsKrona' en el partido
Maxime Rivière (65') 1 - 0
Manchester Unnited Alineación oficial del equipo 'Manchester Unnited' en el partido 1 - 0 PampsKrona Alineación oficial del equipo 'PampsKrona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manchester Unnited Alineación oficial del equipo 'Manchester Unnited' en el partido 2 - 1 PampsKrona Alineación oficial del equipo 'PampsKrona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester Unnited

Goles Goles

  • 120 Minuto 65 (Gol de falta): Maxime Rivière va donar a Manchester un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Manchester va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Richárd Turbék en un 1 contra 1 amb el porter José Carlos Quijano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Romuald Kiszkiel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Edward De Pencier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Szymon Błażkowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Manchester se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edward De Pencier va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant José Carlos Quijano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edward De Pencier va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maxime Rivière, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romuald Kiszkiel de Manchester va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

PampsKrona

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): PampsKrona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Nikolai Munkholm va quedar-se sol davant el porter Andrzej Konderak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): PampsKrona van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 33 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Daniel Fath no va ser gens encertat.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Daniel Fath va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PampsKrona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Martel Davila, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PampsKrona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yavor Kerakov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.